Goede smaak, hoge kwaliteit

Goede smaak, hoge kwaliteit en een fijne neus voor trends zijn de belangrijkste aspecten van ons succes. Met bijna 400 medewerkers en tal van buitenlandse vertegenwoordigingen, zijn wij éé van de meest toonaangevende specerij-specialisten in Europa. Dit is onze pretentie dat wij altijd aangaan met al onze kennis en kunde, de werkelijke techniek en intensieve consulting-services. Hoge kwaliteit en productieveiligheid is een zelfbegrip voor ons. Wij zijn gecertificeerd door DIN EN ISO 9001:2000 en voldoen aan de eisen van Bio Norm EWG 2092/91.

AVO is uw competente partner in de verwerking en het ontwikkelen van vlees-specialiteiten, worst, vis, schaal- en schelpdieren, delicatesse, kant-en-klare maaltijden, bakkerij- en zuivelproducten. Ook voor het fabriceren van deegwaren, aardappel- en groentenspecialiteiten, soepen en sauzen kunnen we een veelvoud van uitstekende smaken en additieven aanbieden.

Onze klanten zijn gerenommeerde nationale en internationale bedrijven vanaf de traditionele slagerij, voedingsindustrie, supermarktketens, groothandels en cateraars. Met onze trendy producten en de aanvaarding van onze klantenservice, dekken wij de hoge verwachtingen van een sterke uitbreiding van convenience-markt.

Technologie thema's zoals omleggen, emulgatoren, optimale van smaak, vershouding voor de verschillende producten is het belangrijkste onderwerp voor ons, zoals de ondersteuning van professionele productie en presentatie van producten in de snack-bar, delicatessen teller en Partyservice. In onze verschillende bijeenkomsten wordt u fit en krijgt u vorm voor de toekomst.