In de kijker - Nieuw

AVO likes to go fast  :

 

 

Expansie AVO 

We blijven uitbreiden

 

 


Investeren in een duurzame en succesvolle toekomst

Vanuit een meer flexibele en krachtige productie van de AVO-WERKE klanten profiteren van de nu gesloten, de uitgebreide uitbreiding van maatregelen. Tegen het einde van vorig jaar de voltooide smaak specialisten gepresenteerd van Belm het nieuwe logistiek centrum. In totaal zijn meer dan 18 miljoen € geïnvesteerd om het hoofdkwartier naar Belmont in de buurt van Osnabrueck, waarin ongeveer 500 van de 600 medewerkers van de groep actief zijn op de moderne staat te brengen. AVO maakt zich op om door te gaan voor een groeiend business development.

Bij de vervaardiging van droge kruidenmixen maken de uitbreiding van de operationele voorwaarde voor optimale productieprocessen. Verwiegetechniken nieuw en modern mengen en doseersysteem om de productiecapaciteit te verhogen en een hoge kwaliteit standaard in alle certificatie-eisen te verzekeren. 35 000 opbergvakken voor kleine containers en 5.000 pallets in een nieuw, volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn zorgen voor korte levertijden. Tegelijkertijd optimaliseert de goederenstroom tussen de productielijnen en in-plant opslag en picking-processen. De snelle en soepele afhandeling van alle contracten met klanten wordt bestuurd door een intelligent systeem voor voorraadbeheer.

De nieuwe, duurzame oplossing voor de energievoorziening van de AVO-WERKE zijn toekomstgericht. Een fotovoltaïsch systeem produceert op de daken van het nieuwe logistieke centrum en het oude gebouw op een oppervlakte van 1.600 vierkante meter in 180 000 kWh van milieuvriendelijke zonne-energie. Het management ziet in het algemeen ecologische profiel als een belangrijke succesfactor voor de toekomstige ontwikkeling van de ondernemingen.

Even belangrijk voor haar is ook de traditie van nauw contact met de klanten. Ondanks alle de automatisering zal de klantgerichte consulting service, een centrale focus van de AVO filosofie. In aanvulling op het innovatieve werk op de aroma-oplossingen voor een efficiënte productie van voedsel, heeft het bedrijf voornamelijk gegroeid door de nabijheid van klanten. Dus het moet worden voortgezet in de toekomst.

(C) AVO-WERKE, Belmont, november 2011

 

Premium is zeer smaakvol trendy!

 

Deze vier premium marinades maken het eenvoudig voor u om uw ideeën om te zetten in innovatieve specialiteiten met hoge toegevoegde waarde. Perfect gekruid en gemarineerd met een paar eenvoudige stappen - het kon niet gemakkelijker zijn om klanten te prikkelen met culinaire hoogstandjes!