AVO - Jouw partner voor smaak & technologie

Een bedrijf waarvan de totale aanbod van producten is zo nauw verbonden met de food sector en levensmiddelen in het algemeen moet vooral waarde hecht aan kwaliteit en productie verzekerd veiligheid. Voor een succesvolle klantrelatie is het belangrijk om een ​​consequente realisatie van het kwaliteitsmanagementsysteem te garanderen en om de gaten te houden met de aankoop van specerijen uit de hele wereld met een hoge kwaliteitsstandaard. Met onze up-to-date processing technologie onze producten worden geleverd door betrouwbare logistieke partners op de vervaldag aan onze klanten - wereldwijd.

Natuurlijk is het geen probleem voor de AVO te verwerken exclusieve kruidenmixen. Onze on-location-veld vertegenwoordigers, zijn experts bij gecontracteerde technologie-instituten, van het laboratorium en onze experimentele keuken bereid om u te helpen uit te werken uw individuele wensen en eisen. Alleen zorgvuldig verwerkingsmethoden de specerijen te voorkomen aroma verlies. De FRIOFRESH proces garandeert een optimale slijpen van onze grondstoffen specerijen. Dit proces vindt plaats onder koeling om de vervluchtiging van essentiële oliën en gewaardeerde content stoffen tot een minimum te beperken.

Het patent, coating proces, de encystment van fruitzuren, kunnen wij snij proces hulp-combinaties te produceren met 'AVO's vers te houden parels ". Deze vers houden van parels zijn voor de lange tijd versheid van gebakken worst en gekookte worst.

Onze vloeibare kruiden en aroma's worden geproduceerd met moderne productie-installaties in een gesloten productieproces. Dus we komen tot een extreem hoge standaard van hygiëne.

Alle vragen over veilige productie, HACCP-en toegevoegde waarde concepten, food rechten, toepassingen en de techniek van recepten en verdere technologische thema's - onze experts zijn bereid om antwoord dat je competent en advies op elk moment. Verder kunt u ook profiteren van onze uitgebreide product informatie, recepten diensten, product folders en succesvol sales promotion ideeën. En ten slotte, kunt u deelnemen aan on-site seminars of een plaats op eigendom van het bedrijf AVO's training center - voor u en uw bedrijf om fit te worden en in vorm voor de toekomst. Wij zijn er voor u en aan uw kant.