Individuele smaak en unieke oplossingen

Met meer dan 4.000 producten garanderen we gestandaardiseerde en individuele smaak- en unieke-oplossingen. Wij bieden een compleet assortiment aan van:

  • Natuurlijke kruiden
  • Kruiderijen
  • Vloeibare kruiden en smaakstoffen
  • Marinades & dressings
  • Hoge additieve waarden en functionele ingrediënten
  • Netten & kunstmatige huid van linnen, etc.


Al bijna 150 jaar geleden leverde AVO oprichter, en de naam van geldschieter August Vodegel het bewijs van het feit dat goede smaak met succes kan samengaan met gezond business verstand. Achteraf lijkt het erop dat hij het al de hele tijd wist, omdat de kruiden specerijen en hardingsmiddelen met zijn componenten en ontwikkelingsstoornissen binnenkort genieten van zo'n grote reputatie, dat hij tot ver buiten de grenzen van zijn eigen slagerij, deze producten kon verkopen aan collega's in de handel en de dealers leveren de industrie was een activiteit niet lang op zich wachten.

In 1921 werd de fabricage en distributie van kruiden en functionele ingrediënten die aan de toen opgerichte nieuwe onderneming August Vodegel Osnabrück, een naam die snel aan AVO wordt gelink een sneller en gemakkelijker te onthouden bedrijfsnaam merk zijn. Na de dood van de voormalige oprichter, nam de senior partner August Beisse het roer over en hield het bedrijf, ondanks alle ongunstige omstandigheden van die tijd, op een vaste koers naar succes - een cursus die, in feite, trouw is gebleven tot dezertijd.